פטריות ממולאות סרטן שלג
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פטריות ממולאות סרטנים בשלג. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני יש 267 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.83 דולר למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן זית, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו טובה. נסו סרטן ממולא אפונה שלג, אפונה שלג ממולאת סרטנים, ו אפונה שלג ממולאת סרטנים וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב גדולה זורקים את הפטריות בשמן הזית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
הניחו את כובעי הפטריות על תבנית עם מסגרת, צד הגבעול כלפי מעלה.
אופים בתנור במשך 10 דקות.
בינתיים מערבבים יחד את הסרטנים, גבינת השמנת, הבצל הירוק ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב.
מחלקים את המילוי בין כובעי הפטריות האפויות מבלי למלא אותם חזק מדי. מעל כל פטריה ממולאת מעט בצל ירוק, עירית, פרמזן מגורר וצלייה למשך 2 עד 3 דקות עד שהגבינה מבעבעת והמלית מחוממת.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. חנה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק וקש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגסים, עם קרמל,צמח, אננס. על החיך, תפוח פרוס טרי עם קרום פאי, קרמל, פאי אגסים, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.