קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

פילאף מולים ודיונונים עם תבלינים מתוקים ושמיר

פילאף מולים ודיונונים עם תבלינים מתוקים ושמיר
Pilaf Mussel-ו-דיונון עם תבלינים מתוקים שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם אורז arborio, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית נסו דיונון וסלט Mussel, Cried Mussel Pilaf, ו מרק צדפות עם אבוקדו, עגבניות ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לכסות את אורז borio שטוף עם 2 סנטימטרים של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים 2 כפות מלח כשר ומערבבים היטב כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3
תן לאורז להשרות במשך 40 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
בינתיים, בסיר גדול, להביא 1 כוס מים לרתיחה עם חצאי השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה, מנערים את המחבת נמרצות כמה פעמים, עד המולים לפתוח, כ 4 דקות. השליכו פגזי mussel שלא נפתחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את המולים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את הנוזל בישול mussel לתוך כוס מדידה חסינת חום למדוד 2 כוסות; להוסיף מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
הסר את המולים מן הקונכיות שלהם ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הבצל לקוביות ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות. להתפורר בחוטי הזעפרן ומערבבים בדומדמניות היבשות, מקל קינמון ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
דומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את הדיונון ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל להתכרבל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
12
מוסיפים את האורז ספוג סחוט ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד האורז מתחיל להישאר יחד, על 3 דקות. מערבבים את המולים, שמורות 2 כוסות של נוזל 1/2 כפית מלח. מכסים ומבשלים מעל חום מתון במשך 12 דקות. מערבבים את הבצל הירוק הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מכסים את פילאף mussel-and-squid במגבת מטבח נקייה, ואז מכסים את המכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות בלי להציץ.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
14
הסר את פילאף מן החום ולשמור אותו במקום חם, מכוסה, במשך 45 דקות. מערבבים בשמיר, להשליך את מקל הקינמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.