פילאף פטריות אורזו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Pilaf אורזו פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך חמאה, פטריות שיטאקה, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו חומוס אורזו פילאף, אורזו פילאף עם אבוקדו, ו אורזו פילאף עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להיפטר מגבעולי פטריות, וכובעי פרוסה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ממיסים חמאה בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מטוגנים 2 דקות. מערבבים אורזו מרק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 13 עד 15 דקות או עד אורזו הוא רך ונוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בעדינות פלפל וחכם.