פילאף שרימפס הודי ארומטי (Kolambi Bhaat)
Pilaf שרימפס הודי ארומטי (Kolambi Bhaat) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1280 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך אבקת כורכום, עלי דפנה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: Fodni Bhaat (אורז מטוגן הודי), Prawn Biryani (שרימפס באורז הודי ארומטי בטעם), ו varan bhaat עבור ganesh chaturthi, איך לעשות varan bhaat.
הוראות
מערבבים שרימפס, כורכום, ומיץ ליים בקערה ולזרוק לשלב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
שלב קוקוס, צ ' ילי, כוסברה, שום, זנגביל, ו 2 כפות מים בבלנדר להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. תניח בצד.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית עד מנצנץ.
מוסיף את שיני, קינמון, הל, עלי דפנה וכוכב אניס. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את השרימפס במרינדה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הדבק תבלינים הקרקע ומערבבים דרך עם תערובת שרימפס ובצל. מערבבים במרץ עד מעורבב היטב ושמן מתחיל להפריד מהתערובת-כ 2 דקות.
מוסיפים אורז. מערבבים בעדינות עד תערובת התבלינים מעילה את הגרגרים היטב.
מוסיפים 3 כוסות מים חמים, 1 כוס מים קוקוס, וכפית מלח. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, להסיר את המכסה, ולתת לבשל מבלי לערבב עד אורז מבושל ומים התייבשו, כ 15 דקות.
מגישים מיד עם papadums ו raita.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.