המתכון של נתח חזה הודו במנדרין יכול להיות מוכן בכ-4 שעות ו-45 דקות . תמורת 3.31 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-8 סועדים. מנה אחת מכילה 632 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 3 מעריצים. גשו לחנות וקנו נתחי חזה הודו, פתיתי פלפל, שומשום ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . עם ציון Spoonacular של 89% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם טירמיסו אשכוליות בטעם מנדרין ואדום רובי , עוגת תפוזים במנדרין , וסלט רדיצ'יו ואנדיב עם פקאנים, תפוח ומנדרין .
הוראות
1
מניחים את הודו בסיר בישול איטי של 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מפזרים ג'ינג'ר ופתיתי פלפל. מעל מכסים תפוזים. בקערה קטנה, מערבבים את המרינדה והציר; יוצקים על תרנגול ההודו. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4-5 שעות או עד שמדחום בשר מראה 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3 מקלות בייגלה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק