קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פילה מיניון עם בלנדר Bearnaise

פילה מיניון עם בלנדר Bearnaise
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פילה מיניון עם בלנדר Bearnaise יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1332 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 115 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פשוט אלגנטי פילה מיניון W רוטב Bearnaise, פילה מיניון ממולא סרטנים ושיטאקי עם צדפות צוללות עטופות ברשתות תפוחי אדמה סגולות פרואניות ורוטב ברנייז, ו רוטב ברניז בלנדר קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קח את הבשר טנדרלוין וטפטוף עם שמן זית. מתבלים היטב עם הרבה מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי בכל מקום. ודא שזה בטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני גבוה על התנור העליון ו sear tenderloin בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את כל המחבת בתנור וצולים את הפילה במשך 15-17 דקות (תלוי כמה עבה פילה שלך). מדחום שנקרא מיידית כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר צריך לקרוא 130 מעלות F עבור בינוני נדיר. אם אתה רוצה את זה בינוני, לבשל במשך 3 דקות נוספות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהתנור והאוהל בנייר כסף בזמן שאתה נותן לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הפוך את הפחתת bearnaise הראשון. בסיר קטן, לשלב חצי טרגון, שאלוט, חומץ ויין על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
8
תערובת חלמונים ו הפחתת bearnaise יחד בבלנדר. עם הבלנדר פועל, להוסיף 1/3 של החמאה בזרם יציב איטי. ברגע שהוא emulsifies, להפוך את מהירות בלנדר עד גבוה ולהוסיף את החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הוסף את שאר חצי חבורה של עלי טרגון טריים, העונה עם מלח ופלפל ולתת לו 1 באז יותר. מניחים בצד במקום חם להחזיק את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טרגון טריטרגון טרי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק