הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . אם יש לך מיץ לימון, בצק פילו, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עטוף בפילו, פילו עטוף אספרגוס עם רוטב שום שום איולי טבילה, ו הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה קלה 1 גיליון של בצק פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גרוטאות טריות
3
הנח גיליון נוסף ישירות על גבי הסדין הראשון, וחמאה קלות אותו. חזור עם הנותרים 2 גיליונות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
4
חותכים גיליונות לשניים.
5
פילה הליבוט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6
מניחים פילה ליד הקצה התחתון של אחד הסדינים חצוי של פילו.
7
מפזרים שמיר. מקפלים את הצדדים של פילו, ואז לגלגל את הפילה.
מניחים על תבנית אפייה, ומברשת קלות עם חמאה. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה נפוח וחום זהוב, כ -12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
10
בינתיים, להביא מיץ לימון לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. מרתיחים עד כמעט התאדה. להפחית את החום בינוני, ומערבבים קרם. מבשלים עד הקרם מתעבה במקצת. מערבבים בצל ירוק, ומתבלים במלח ופלפל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.