פיסטוק-הל פשטידות Whoopie עם קרם חמאה רוזווטר
פשטידות whoopie פיסטוק-הל עם קרם חמאה רוזווטר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, הל טחון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידות Whoopie עם חמאה קרמל מלוח, עוגות שוקולד וופי עם בננה קרם חמאה, ו עוגות עוגת ג'ינג'ר וופי עם קרם חמאה וניל מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פיסטוק-הל Whoopies: למקם מתלה במרכז התנור ולחמם מראש את התנור ל 350ºF. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, הל, ומלח על גיליון נייר שעווה.
בקערת העבודה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את החמאה ואת שניהם סוכרים על מהירות נמוכה עד רק בשילוב. הגדל את המהירות למדיום והכה עד רך וחלק, על 5 דקות.
מוסיף את הביצה, פועם היטב.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומחצית חלב החמאה לבלילה ומכים נמוך עד שרק התאגדו. לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיף את תערובת הקמח הנותרת ו 1/2 כוס חלב ופעימה עד בשילוב לחלוטין.
מוסיף את הפיסטוקים ומערבבים רק עד בשילוב.
באמצעות סקופ גלידה קטן או כף 2-כף, טיפה על 2 כפות של הבלילה על אחד גיליונות אפייה מוכן לחזור, ריווח אותם לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים גיליון אחד בכל פעם במשך כ -10 דקות כל אחד, או עד שהעוגות מתחילות להשחים.
תן לעוגות להתקרר על הסדין לפחות 5 דקות לפני העברת אותם מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
למילוי קרם חמאה מי ורדים: בקערת העבודה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות יחד את הסוכר של ממתקים והחמאה, החל נמוך ומגדיל את מהירות בינונית, עד התערובת מתפוררת, על 1 דקה.
מוסיפים את השמנת הכבדה, מי ורדים, וניל, מלח וצבע מאכל אדום ומכים על גבוה עד חלקה, כ -3 דקות.
מורחים את המילוי על הצד השטוח של עוגה אחת באמצעות סכין או כף. למעלה עם עוגה אחרת, למטה שטוח בצד. חזור עם שאר העוגות ומילוי.לחלופין, אתה יכול להשתמש שקית מאפה עם קצה עגול כדי צינור המילוי על העוגות, אשר ייתן לך חלק יותר, מצגת מסודרת.