פיסטוק טורונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Torrone פיסטוק. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 36 . מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך מי פרחים כתומים, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טורון פיסטוק-חמוציות, טורונה, ו טורון תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תבנית אפיית שמן, ואז שורה תחתונה וצדדים עם חתיכות של נייר וופל אכיל, זמירה אותו כדי להתאים.
מחממים דבש, סוכר ומים בסיר כבד של 5 ליטר על אש נמוכה, מערבבים, עד שהסוכר נמס, ואז מביאים לרתיחה על חום בינוני, מבלי לערבב, שוטפים את כל גבישי הסוכר בצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים.
שים מדחום לתוך סירופ ולהמשיך רותחים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 310 עד 157° (הקצה העליון של שלב סדק קשה).
כאשר מדחום מגיע 149°, להתחיל להכות חלבונים ביצה עם מלח במיקסר, מכות עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
הסר סירופ מחום ולתת לעמוד עד בועות להתפוגג.
עם מיקסר במהירות נמוכה, לאט לאט לשפוך סירופ חם לתוך לבנים בזרם דק בצד של קערה. להגדיל את המהירות גבוהה ומכה עד התערובת התקררה כדי חם (תערובת תעלה, ואז ליפול), על 20 דקות.
מוסיפים מי פרחים ותמצית שקדים ומכים 1 דקה יותר. מערבבים בפיסטוקים.
מפזרים משטח עבודה עם עמילן תירס (1 כף), ולאחר מכן תערובת טורון כפית על קורנפלור בעדינות ללוש כמה פעמים עם הידיים טבול קורנפלור.
תערובת pat torrone לתוך תבנית אפייה העליון עם ריבוע של נייר וופל, זמירה כדי להתאים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
הפעל סכין דק וחד סביב קצוות מחבת, ואז להפוך טורון על קרש חיתוך. משאיר נייר וופל על, לקצץ קצוות לחתוך torrone לרצועות 1 אינץ ' רחב. לעטוף כל רצועת טורון בנייר קלף. (אם תרצה, לחתוך כל רצועה לתוך מלבנים 2 אינץ'.)
טורון שומר במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב 2 שבועות.