קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פיצוצ'רי עם ברווז ראגו

פיצוצ'רי עם ברווז ראגו
Pizzoccheri With Duck Ragu היא מנה עיקרית ללא גלוטן וראשונית. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם רגלי ברווז, פטריות פורצ'יני, עלי מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות. עם ציון ספונקולרי של 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. ראגו ברווז ונציאני, Garganelli עם Duck Ragu ופפרדלה עם Duck Ragù דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משרים את הפטריות ב-1 כוס מים חמים, 10 דקות. טוחנים את הפנצ'טה, הבצל, הגזר, הסלרי, התימין והמרווה במעבד מזון לקבלת עיסה שמנה.
מרכיבים שתצטרך
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'ריפיצוצ'רי
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מייבשים את רגלי הברווז ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים את שמן הזית בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את רגלי הברווז, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, כ-7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
5
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת ויוצקים מהסיר הכל מלבד שכבה דקה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים את הפטריות, שומרים את נוזל ההשריה, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מוסיפים את משחת הפנצ'טה לסיר, מתבלים במלח ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהמשחה יבשה ונדבקת לסיר, 5 עד 7 דקות. לפנות מקום בסיר ולהוסיף את רסק העגבניות; מבשלים, תוך ערבוב, 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את עלי הדפנה והפטריות ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים כל חתיכות שחומות עם כף עץ. מבשלים עד שהיין מסמיך, 2 עד 3 דקות. מחזירים את רגלי הברווז לסיר יחד עם 4 כוסות מים ונוזל השריית הפטריות השמורה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהברווז רך, כשעה ו-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת להתקררות. מסירים את השומן מנוזלי הבישול וזורקים; מביאים את הנוזל הנותר לרתיחה ומבשלים עד לצמצום לכ-3 כוסות, כ-12 דקות. השליכו את העור והעצמות מהברווז; לגרוס את הבשר ולהוסיף אותו לרוטב המצומצם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחזירים את הראגו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
מוציאים בעזרת כף מחוררת או רחפן ומוסיפים ישירות לראגו, תוך כדי ערבוב כדי לצפות את הפסטה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
13
מזלפים שמן זית ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
14
מסירים מהאש, מפזרים את הפטרוזיליה והפרמזן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
צילום מאת אנה וויליאמס