פיצה קרום כוסמין עם שומר, פרושוטו, ותפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 742 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו נורת שומר, קמח תירס גס, צלפים לא פופולאריים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: פיצת קרום כוסמין עם שומר, פרושוטו ותפוחים, פיצה קרום כוסמין עם שומר, פרושוטו, תפוחים מתכון, ו פיצה פטריות פורטובלו עם קרום כוסמין.
הוראות
1
מקציפים יחד את קמח האיות, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה גדולה. הפוך גם במרכז. בקערה קטנה, לשלב את ריקוטה, חלב, שמן פשתן, ואת הביצה והכה עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים את תערובת ריקוטה לתוך הבאר.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים את קמח האיות, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה ומעבדים במשך כ -10 שניות. בקערה קטנה, לשלב את ריקוטה, חלב, שמן פשתן, ואת הביצה והכה עם מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים את תערובת ריקוטה על פני החלק העליון של תערובת הקמח ואת הדופק, במרווחים של 1 שניות, רק עד כדור צורות, 5 עד 10 פולסים. הבצק יהיה לח למדי.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין היטב. קמח קל את הידיים שלך ולוש בקצרה 5 עד 7 הופך לקבל בצק חלק אך מעט דביק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 45 דקות כדי לאפשר את הסובין בקמח כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
4
3 בינתיים, מניחים אבן אפייה על מדף על המדף התחתון ומחממים תנור ל 218°. מפזרים בנדיבות קליפת פיצה עם קמח תירס גס. דק קוצצים את החלקים הלבנים והירוקים של הבצל הירוק עד שיש לך 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
5
לשלב אותם עם שמנת חמוצה, צלפים, ו 1/4 כפית של פלפל בקערה קטנה. דק קוצצים את החלקים הירוקים הכהים גם כן (כ 1/4 כוס) ומניחים בצד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
6
4 לפתוח את הבצק, להעביר משטח עבודה מקומח קלות לחתוך 2 חתיכות. שמור 1 חתיכה מכוסה בניילון נצמד. קמח קלות את הידיים ולוש בקצרה את השני עד חלקה, 7 עד 10 סיבובים. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק לפיצה מוארכת, בעובי של 11 על 8 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ'. לעשות את זה בשלבים, מדי פעם להפוך את הבצק מעל ולגלגל אותו עוד יותר, קל flouring משטח העבודה שלך ואת מערוך בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את הבצק על קליפת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים חצי של ציפוי שמנת חמוצה על פני, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מכסים עם חצי פרוסות התפוח, למעלה עם חצי פרוסות השומר, ומפזרים חצי פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
9
מברישים את הגבול בשמן.
מרכיבים שתצטרך
10
5 להחליק את הבצק על אבן האפייה ואופים עד שומר רק מתחיל חום בקצוות ואת השפה הופכת חום זהוב ומתחיל לפריך — זה צריך להניב כאשר נלחץ עם אצבע - כ 15 דקות. השתמש מרית גדולה כדי להרים את הקצוות של הפיצה, כך שתוכל להחליק את הקליפה מתחת; בזהירות להעביר את הפיצה ללוח עץ.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים חצי בצל ירוק שמורות 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
לחתוך עם סכין חדה ולשרת מיד. חזור עם הפיצה השנייה.
13
כדי לקבל יתרון: הבצק, כמו בשלבים 1 ו -2, ניתן להכין 1 יום קדימה. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
14
להסיר את הבצק מהמקרר ולפתוח; לשטח אותו מעט, ולאפשר לבוא בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את החומרים לחמם את התנור, על 1 hour.To להבהיר את זה: אל תהסס להשתמש בחלק ריקוטה רזה, חלב דל שומן, שמנת חמוצה דל שומן, אבל לא להשתמש דל שומן.