קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות8
מגזין

פירוגי.

פירוגי.
מתכון Pierogi מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, קמח, גבינה מעובדת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירוגי., פירוגי., ו קיצור דרך Pierogi (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים בסיר בינוני 10 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מסננים תפוחי אדמה במסננת מעל קערה, הזמנת 2 כפות בישול נוזלי. תחזיר את תפוחי האדמה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
הוסף נוזל בישול שמור; הכה במהירות בינונית של מיקסר עד חלקה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים בצל קצוץ; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הסר מהחום; מערבבים תפוח אדמה, גבינה, ואת 4 המרכיבים הבאים (גבינה דרך פלפל לבן). לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
לשלב עם 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת. מערבבים ב 1/3 כוס מים וביצים. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים. (הבצק עשוי להופיע יבש אך להרטיב תוך לישה.) לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
9
מחלקים את הבצק ל 5 מנות שוות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל חלק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקורנן קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים 5 עיגולים עם חותך עגול 3 אינץ', השלכת שאריות בצק. כפית 2 כפיות תערובת תפוחי אדמה על חצי מכל מעגל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד עם ידיים מקורנות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
11
מניחים פירוגי על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קמח 1/3 כוס. כיסוי. חזור על הנוהל עם בצק שנותר מילוי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי; להוסיף 5 pierogi. מבשלים 3 דקות או עד pierogi לצוף אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
13
הסר pierogi עם כפית מחוררת; מקום על מתלה חוט מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם פירוגי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
ממיסים 1/2 כפות חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
15
להוסיף 1/2 כוס בצל חתוך 1/4 כוס שומר; לטגן 10 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
16
הוסף 12 pierogi; סאוט 5 דקות או עד מחומם היטב השחמה קלות. תניח בצד. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, בצל, שומר, ו pierogi.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
17
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס לקוביות זהב יוקון קלופים או אפיית תפוחי אדמה (אודותכוס לקוביות זהב יוקון קלופים או אפיית תפוחי אדמה (אודות1אוראו ממולאים כפולים1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1חתיכות טופי הית' ברזרעי קימל, כתושזרעי קימל, כתוש2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנורת שומר חתוכה אנכיתנורת שומר חתוכה אנכית791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמנת חמוצה דלת שומןשמנת חמוצה דלת שומן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל חתוך אנכיתבצל חתוך אנכית57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה מעובד אור (כגון אור Velveeta), חתוךגבינה מעובד אור (כגון אור Velveeta), חתוך1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה2בצל צהוב בינוני, קצוץפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה0חתיכות טופי הית' בר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס