פירוגי.
מתכון Pierogi מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, קמח, גבינה מעובדת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פירוגי., פירוגי., ו קיצור דרך Pierogi (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים בסיר בינוני 10 דקות או עד מכרז.
מסננים תפוחי אדמה במסננת מעל קערה, הזמנת 2 כפות בישול נוזלי. תחזיר את תפוחי האדמה למחבת.
הוסף נוזל בישול שמור; הכה במהירות בינונית של מיקסר עד חלקה. תניח בצד.
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום; מערבבים תפוח אדמה, גבינה, ואת 4 המרכיבים הבאים (גבינה דרך פלפל לבן). לכסות ולהניח בצד.
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
לשלב עם 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת. מערבבים ב 1/3 כוס מים וביצים. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 עד 5 פעמים. (הבצק עשוי להופיע יבש אך להרטיב תוך לישה.) לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
מחלקים את הבצק ל 5 מנות שוות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל חלק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקורנן קלות.
חותכים 5 עיגולים עם חותך עגול 3 אינץ', השלכת שאריות בצק. כפית 2 כפיות תערובת תפוחי אדמה על חצי מכל מעגל. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד עם ידיים מקורנות לאטום.
מניחים פירוגי על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קמח 1/3 כוס. כיסוי. חזור על הנוהל עם בצק שנותר מילוי תפוחי אדמה.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי; להוסיף 5 pierogi. מבשלים 3 דקות או עד pierogi לצוף אל פני השטח.
הסר pierogi עם כפית מחוררת; מקום על מתלה חוט מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם פירוגי שנותר.
ממיסים 1/2 כפות חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף 1/2 כוס בצל חתוך 1/4 כוס שומר; לטגן 10 דקות או עד מכרז.
הוסף 12 pierogi; סאוט 5 דקות או עד מחומם היטב השחמה קלות. תניח בצד. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, בצל, שומר, ו pierogi.