פירות ממולאים בשר חזיר פילה עם רוטב תפוזים-חרדל
אם יש לך חרדל גרגר גס, פלפל טחון, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פילה חזיר ממולא ברוטב תפוזים-בוטנים, בשר חזיר ממולא מרווה טנדרלוין עם זיגוג דבש-חרדל, ו פילה חזיר ברוטב חרדל.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה.
לעשות חריץ לאורכו דרך מרכז החזיר, באמצעות סכין ארוכה, דקה. לחץ תערובת פירות לתוך חזיר. לטפוח חזיר בחוזקה כדי להפיץ תערובת פירות שווה.
מערבבים סוכר חום ו-5 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים ביסודיות על חזיר.
מניחים חזיר בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
אופים ב 400 במשך 35 עד 40 דקות או עד מדחום בשר רושם 16
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות לפני חיתוך. פרוסת בשר חזיר דק ל-12 חתיכות.
מערבבים מיץ תפוזים, פרי להפיץ, וסוכר חום במחבת nonstick קטנה. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים חרדל ומלח, ערבוב עם מקצף.
שלב מים קורנפלור, ערבוב עם להקציף להתמוסס. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב.