קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

פיתולי גליל קינמון פוטלוק

פיתולי גליל קינמון פוטלוק
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פיתולי גליל קינמון עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 190 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. לכו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, סוכר חום, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם 4-מרכיב קינמון רול פיתולים, 4-מרכיב קינמון רול פיתולים, ו פיתולי גליל נקניק עם מטבל עגבניות.

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה שלבו את הביצה, החמאה המומסת, הסוכר, המלח, תערובת השמרים וקמח 1-1/2 כוסות; מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. בינתיים שלבו סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. מרובע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מורחים כל אחד עם חמאה מרוככת; מפזרים תערובת סוכר חום. מקפלים כל ריבוע לשליש.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
חותכים לרוחב ל -1 אינץ'.- רצועות רחבות. סובב כל רצועה 2-3 פעמים והניח בשתי משומנות 13 אינץ'. 9 אינץ'. אפיית כלים. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל.
8
אופים בחום של 350 למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להקציף זיגוג מרכיבים עד שהתערובת חלקה; טפטוף מעל פיתולים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות