פלאן אנג'לה
המתכון פלאן של אנג'לה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 274 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצים, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר ומים בסיר קטן וכבד, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב בתדירות גבוהה. המשך לבשל 3 דקות או עד הזהב, ערבוב כל הזמן. מיד לשפוך לתוך 8 (6-אונקיה)כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, להטות במהירות עד סוכר מקומט מעילי תחתית כוסות.
שלב 2% חלב מופחת שומן ושאר החומרים בבלנדר; תהליך עד חלקה. מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות בתחתית מחבת broiler; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס, והופכים על צלחות.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.