פלאן קרמל
קרמל פלאן הוא קינוח שמגיש 10. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מכיל 254 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לך סוכר, ביצים, תמצית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Leche Flan (קרמל פלאן) , פלאן דה קרמלו (קרמל פלאן) וקרמי קרמל פלאן .
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים סוכר עד להמסה, כ-12 דקות. לא לערבב. כשהסוכר נמס, מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסירופ מזהיב, כ-2 דקות.
יוצקים במהירות לתוך 2-Qt לא משומן. צלחת סופלה עגולה, נוטה לציפוי התחתית; לתת לעמוד 10 דקות.
מערבבים בבלנדר את החלב המרוכז, החלב, הביצים, החלמונים והוניל. מכסים ומעבדים למשך 15 שניות או עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לאט על הסירופ.
מניחים את תבנית הסופלה בתבנית אפייה גדולה יותר.
הוסף 1 אינץ' מים רותחים לתבנית האפייה.
אופים ב-350 מעלות במשך 55-60 דקות או עד שהמרכז מתייצב בדיוק (התערובת תתנדנד).
מוציאים את צלחת הסופלה מהתבנית הגדולה יותר.
מניחים על רשת; מצננים במשך שעה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
כדי לפתוח את התבנית, העבירו סכין סביב הקצה והופכים את הפלאן על צלחת הגשה גדולה עם שוליים.
חותכים לפלחים או כפית על צלחות קינוח; כפית רוטב על כל מנה.