קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלנטנים עם קרום בצל

פלנטנים עם קרום בצל
פלנטנים עם קרום בצל עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 711 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פלפל קאיין, פלנטנים בשלים במיוחד, בצל מטוגן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פלנטנים מטוגנים עם שעועית שחורה, פובלנוס קלוי, אבוקדו ובצל אדום כבוש, פטקונס קון הוגאו (פלנטנים מטוגנים בסגנון קולומביאני עם רוטב עגבניות-בצל), ו סלמון קרום בצל.

הוראות

1
פורסים את המטעים בעובי 3/4 אינץ ' באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
2
מחממים 1 1/2 כפות כל חמאה ושמן צמחי במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. עובדים בקבוצות, מבשלים את הפלנטנים עד להזהבה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים על מגבות נייר, שומרים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את הקמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
הקציפו את החלב, הביצה, הפלפל האנגלי והקאיין במנה אחרת. מועכים קלות את הבצל המטוגן למנה שלישית. חפרו את הפלנטנים בקמח, טבלו בתערובת החלב, ואז לחצו לבצל המטוגן והפכו למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים את 1 1/2 כפות הנותרות כל חמאה ושמן צמחי במחבת השמורה על אש בינונית. עבודה בקבוצות, ומטגנים את המטעים עד זהוב ופריך, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מגישים עם הרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
9
צילום: אנדרו מק ' קול