פלפל קלוי ובייקון ברוסקטה
המתכון קלוי פלפל ובייקון ברוסקטה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-15 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. אם יש לך חומץ יין, גבינת parmigiano-רג'יאנו, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוסקטה פלפל אדום קלוי, פלפל אדום קלוי ופרובולונה ברוסקטה, ו ברוסקטה עם פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
צחצח את סורגי הבישול. הגריל את הפלפלים על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד מושחר ומבוקע בכל רחבי, 12 עד 15 דקות, הופך כל 3 עד 5 דקות.
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים בניילון נצמד.
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות.
הסירו את הפלפלים מהקערה וקלפו וזרקו את העורות החרוכים.
חותכים וזורקים את צמרות וזרעים, ולאחר מכן דק קוצצים את הפלפלים.
מעבירים את הפלפלים הקצוצים לקערה בינונית וזורקים עם הבייקון, 2 כפיות השמן והחומץ. מתבלים לפי הטעם במלח.
מברשת קלה או לרסס את הצדדים לחתוך של הלחם עם הנותרים 4 כפיות שמן וגריל על חום בינוני ישיר עד קלוי, 1 עד 2 דקות.
הסר מן הגריל לחתוך את הלחם באלכסון לחתיכות 2 אינץ ' רחב.
רגע לפני ההגשה, מוסיפים את הגבינה לתערובת הפלפל. כפית את התערובת על חתיכות קלוי של לחם.
מפזרים את הבזיליקום על גבי ומגישים בטמפרטורת החדר.