קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פלפל קלוי ובייקון ברוסקטה

פלפל קלוי ובייקון ברוסקטה
המתכון קלוי פלפל ובייקון ברוסקטה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-15 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. אם יש לך חומץ יין, גבינת parmigiano-רג'יאנו, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוסקטה פלפל אדום קלוי, פלפל אדום קלוי ופרובולונה ברוסקטה, ו ברוסקטה עם פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
צחצח את סורגי הבישול. הגריל את הפלפלים על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד מושחר ומבוקע בכל רחבי, 12 עד 15 דקות, הופך כל 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות.
5
הסירו את הפלפלים מהקערה וקלפו וזרקו את העורות החרוכים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים וזורקים את צמרות וזרעים, ולאחר מכן דק קוצצים את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מעבירים את הפלפלים הקצוצים לקערה בינונית וזורקים עם הבייקון, 2 כפיות השמן והחומץ. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מברשת קלה או לרסס את הצדדים לחתוך של הלחם עם הנותרים 4 כפיות שמן וגריל על חום בינוני ישיר עד קלוי, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר מן הגריל לחתוך את הלחם באלכסון לחתיכות 2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
רגע לפני ההגשה, מוסיפים את הגבינה לתערובת הפלפל. כפית את התערובת על חתיכות קלוי של לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
11
מפזרים את הבזיליקום על גבי ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות