פנה עם טונאן ו נבול רומיין הוא ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.56 דולר למנה. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם צלפים, שמן זית, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו עוף פריך עם רומיין נבול, סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טלג'יו ואגוזי לוז, ו פנה עם ארוגולה נבולה, רדיצ'יו ומוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים את הטונה, שומרים את השמן, בערך 1/3 כוס. אם אין לכם 1/3 כוס שמן מהטונה, הוסיפו מספיק שמן זית כתית מעולה כדי להניב 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
קלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
השתמש בידיים שלך כדי לקרוע את פרוסות הלחם לחתיכות גדולות ולשים בקערה של מעבד מזון. דופק עד שנותרו רק פירורים עדינים, בערך 2 כוסות.
מניחים את פירורי הלחם על תבנית עם נייר אפייה וזורקים עם שמן הטונה השמור. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
אופים עד להזהבה בהירה ופריכה, 10 עד 12 דקות, זורקים בעדינות את הפירורים מדי פעם. מצננים מעט על מתלה קירור ואז השתמשו בידיים כדי לפרק נתחים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (זה צריך לטעום כמו מי ים).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
בזמן שהמים רותחים מכינים את רוטב הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
טיפים עגולים לפינה #4
8
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וישרה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השום וקמצוץ גדול של פתיתי פלפל אדום כתוש. מבשלים עד שהשום מתרכך ומתחיל להשחים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את עגבניות הענבים, הצלפים והיין הלבן. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתרכך והיין מצטמצם בחצי, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
שדי פסיון אם )
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את הרומיין והטונה הסחוטה. מתבלים בנדיבות במלח ומבשלים עד שהרומיין נבול לחלוטין והטונה מחוממת, 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. כבה את האש.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחת
12
מבשלים את הפסטה במים הרותחים המלוחים עד לדרגת אל-דנטה. שמרו 1/2 כוס ממי הבישול של הפסטה, ואז מרוקנים את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
13
זורקים את הפסטה עם רוטב הטונה בקערת ערבוב גדולה. השתמשו במעט או בכמות מי הפסטה השמורים כדי לשחרר את הרוטב לטעמכם. מתבלים במלח נוסף ופתיתי פלפל אדום כתוש במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
14
להגשה מחלקים את הפסטה בין 4 ל -6 צלחות, מעליהם את פירורי הלחם הקלויים ומזלפים שמן זית נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר