פניני עוף ברוזמרין עם תרד ועגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רוזמרין עוף פניני עם תרד ועגבניות מיובשות. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניה מיובשת, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פניני שרימפס יווני עם פסטו, פטה ועגבניות מיובשות, ו פניני אבוקדו עם ברי, מוצרלה, עגבניות מיובשות יום ראשון, ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כפיות שמן זית, רוזמרין, ועוף בשקית פלסטיק zip-top גדולה. חותם ומרינדה במקרר 30 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 4 כפיות שמן שנותרו למחבת.
מוסיפים עגבניות מיובשות שמש, פלפל אדום ושום; לטגן 1 דקה או עד השום מתחיל חום.
להוסיף תרד; לבשל 1 דקה או עד תרד בקושי wilts. מערבבים 1/8 כפית מלח; להפריש.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה; מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים עוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור. מבשלים עוף 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מן המחבת; לשמור על מחבת על חום בינוני-גבוה.
למעלה כל 4 פרוסות לחם עם 1 כף גבינה, 1 קציצת עוף, רבע תערובת תרד, 1 כף נוספת, ונשאר 4 פרוסות לחם.
מחבת גריל עם ספריי בישול. סדר 2 כריכים במחבת.
מניחים מחבת ברזל יצוק או כבד על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח. לבשל 4 דקות בכל צד (להשאיר מחבת על כריכים בזמן שהם מבשלים). חזור על הליך עם הנותרים 2 כריכים.
חותכים כל כריך לשניים; לשרת באופן מיידי.