פנקייק בננה-פקאן
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו פנקייק פקאן בננה, פנקייק פקאן בננה, ו פנקייק פקאן בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים בקערה בינונית עם מקצף יד עד רכות. מקציפים קמח, חלב חמאה, בננות פירה, סוכר, שמן, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח רק עד חלקה. מערבבים בפקאנים. (עבור פנקייק דק יותר, מוסיפים 1 עד 2 כפות חלב.)
מחבת חום עד 375°f או מחבת חום מעל חום בינוני. גריז מחבת עם חמאה במידת הצורך. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.)
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה מכוס או כד על מחבת חמה. מבשלים פנקייק עד נפוח ויבש בקצוות. להסתובב ולבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.
מגישים פנקייק עם בננות פרוסות חצאים תות.
טפטוף עם סירופ. למעלה עם קצפת; מפזרים אגוז מוסקט.