פנקייק ותבשיל נקניק
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתמצית vanillan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. מתכונים דומים: כריך נקניק פנקייק ביצה, כוסות פנקייק נקניק, ו חביתיות, נקניקיות, ביסים..
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכינו צלחת אפייה עם ספריי בישול. מחממים את תבנית האפייה בתנור.
חום את הנקניק במחבת מעל חום בינוני; לנקז.
מערבבים את הקמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. מערבבים את הביצים, חלב, שמן צמחי ווניל כדי ליצור את הבלילה.
מוסיפים את הנקניק ומערבבים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה שחומם מראש.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הצלחת יוצא נקי, כ -25 דקות. אפשר להתקרר 10 דקות לפני חיתוך לשרת.