פנקייק תפוח גרמני
פנקייק תפוח גרמני יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. ארוחת הבוקר הזאת 198 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קינמון טחון, אבקת סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 24%. נסו פנקייק תפוח גרמני, פנקייק תפוח גרמני, ו פנקייק תפוח גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבלילה, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, 1 כף סוכר מגורען, מלח, ו 1/8 כפית אגוז מוסקט בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
משלבים תחליף ביצה, חלב, חמאה ווניל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת תחליף ביצה לתערובת קמח, ערבוב עם מקצף.
כדי להכין תערובת תפוח, תחתית המעיל וצדדים של מחבת 10 אינץ ' avenproof עם ספריי בישול.
שלב 1/4 כוס סוכר מגורען, קינמון, ו 1/2 כפית אגוז מוסקט; מפזרים באופן שווה על החלק התחתון הצדדים של המחבת. מסדרים תפוח בשכבת ספוקליק אפילו במחבת.
מפזרים תפוח עם הנותרים 1/4 כוס סוכר מגורען. מבשלים מעל חום בינוני 8 דקות או עד בועות תערובת. לאט לאט לשפוך הבלילה מעל תערובת תפוחים.
אופים ב 425 במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 (לא להסיר פנקייק מהתנור); אופים 13 דקות נוספות או עד שהמרכז מוגדר. בזהירות לשחרר פנקייק עם מרית. להחליק בעדינות פנקייק על מגש הגשה. לנפות אבקת סוכר מעל.
חותכים 6 פלחי; לשרת באופן מיידי.