תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן אלל Melenzana של אנטוניה (פסטה חצילים). מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1045 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך בצל וידאלי, חצילים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו Pastan alle Erbe, Pastan alle Vongole, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1/2 כוס שמן ואת החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל והחציל ומבשלים בעדינות על אש בינונית במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז. ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד שמן כמו חצילים סופג את השמן במהירות. לקראת סוף זמן הבישול, מוסיפים את כל שיני השום וחצי מעלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולחבוש את העגבניות במשך 4 עד 5 דקות עד שהעור מתפצל והעגבניות מתרככות.
כאשר הם קרים מספיק כדי להתמודד, הליבה את העגבניות לקלף את העור. באמצעות ידיים נקיות, למעוך את העגבניות, דוחף את עיסת דרך המסננת לתוך הקערה מתחת. בהתחלה יהיה לך נוזל מימי.
מוסיפים את נוזל העגבניות לחציל ואז ממשיכים לדחוף את עיסת העגבניות דרך המסננת, עד שיש לך רק זרעים חתיכות עיסה קשות עזבו. לבסוף, מוסיפים את שאר הנוזל הפולפי לחצילים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל במשך 10 דקות נוספות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
9
בינתיים, להביא את נוזל בישול שמור לרתיחה, להוסיף מלח נוסף, ולבשל את הפטוצ ' יני על פי כיוונים על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
לנקז היטב.
11
כדי לשרת, כפית שליש החצילים לתוך קערה ומניחים בצד. מטילים את הפסטה במחבת הטחון עם שאר החצילים ומוסיפים את המוצרלה הארוזה.