קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello

פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello
פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 537 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך tagliolini ביצה, עגבניות משומר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מקרוני גריל סוגו ביאנקו-עוף בגריל עם רוטב שמנת Asiago ופסטה, צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), ו כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto).

הוראות

1
במחבת גדולה, עמוקה למדי, מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הבצל, גזר, בזיליקום ופנצ ' טה ומבשלים על חום בינוני גבוה עד השומן pancetta כבר שניתנו לחלוטין. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת, ומבשלים עד שהוא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את היין, נותנים לו לבשל 5 דקות, ואז מוסיפים את העגבניות ואת 4 כוסות מים רותחים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים עד שהבשר רך. עם כפית מחוררת, להסיר את הבשר ולשמור אותו חם, ולאחר מכן להוסיף את הפסטה הטרייה לרוטב ומבשלים עד אל דנטה. כאשר הפסטה מבושלת, להחזיר את הבשר למחבת, מערבבים בעדינות על חום במשך כמה דקות ולחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)