מחבת פסטאן היא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו בצל, בזיליקום, מרק בקר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מחבת עוף קייג'ון עם פסטה-טייק על בונה ארוחות מחבת עוף בסיסית, פסטה במחבת אחת, ו פסטה צ'יזבורגר מחבת.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הפטריות, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים פנימה את המרק, המים, רסק העגבניות, התבלינים והספגטי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהספגטי רך.