פסטה עם אספרגוס, פנצ'טה וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אספרגוס, פנצ'טה, צנוברים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 391 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו בצל פנינה קלוי בלסמי, אספרגוס וצנוברים קלויים עם פסטה קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; להוסיף אספרגוס למחבת במהלך 3 דקות האחרונות של בישול.
מפזרים תערובת פסטה עם שום; לחזור למחבת, ולזרוק היטב.
מסדרים צנוברים בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 3 דקות או עד זהוב וריחני, ערבוב מדי פעם.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-47
סדר pancetta על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 475 במשך 6 דקות או עד פריך.
מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל, ערבוב עם מקצף.
טפטוף על תערובת פסטה; לזרוק היטב מעיל.
מפזרים צנוברים, פנקטה וגבינה.