זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לכם מיץ לימון, סלק, בשר טנדרלוין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים, שאלוט קרמל ואגוזי מלך, ו אגוזי מלך רוזמרין מקורמלים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218° (220C). לזרוק את הסלק עם 1 כף של שמן העונה. לעטוף כל אחד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
סלק
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
2
מניחים על תבנית אפייה וצולים 45 דקות, או עד מכרז. לפתוח ולתת מגניב. מקלפים וחותכים כל סלק לשמונים.
מרכיבים שתצטרך
סלק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה. לשפשף את הבשר עם 1 כף של שמן זית ועונה. לבשל את הבשר, מפנה, עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בקר
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
העברה למחבת צלייה וצלי עד מדחום בשר קורא 52° (52C) עבור בינוני-נדיר. השאר במשך 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת צלייה
5
להפחית את הטמפרטורה ל 204° (200C ). לזרוק את האגוזים עם הדבש והסוכר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
דבש
סוכר
מלח
6
מורחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים 3 דקות, עד מזוגג.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מעבירים לצלחת ומגניבים.
9
בינתיים, כדי להפוך את השמנת חזרת, מערבבים את frache crme, חזרת, ומיץ לימון העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
מלח ופלפל
חזרת
מיץ לימון
10
לזרוק את ארוגולה עם חומץ ושמן שנותר. מתבלים, ומתפשטים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
חומץ
מורחים
שמן בישול
11
מוסיפים את הסלק והאגוזים ומפזרים עירית. פורסים את הבשר דק ומסדרים את הסלט.