פסטה עם סקווש חורף וצנוברים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם סקווש חורף צלוי, ארוגולה וצנוברים, סלט סקווש חורף קלוי עם גבינת עיזים וצנוברים, ו פסטה עם דלורית, מרווה וצנוברים.
הוראות
1
להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף צנוברים ומרווה; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 ענף רוזמרין
3
הסר מהמחבת, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שום למחבת, ומטגנים 30 שניות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים 1 כוס מים וסקווש למחבת. מבשלים 12 דקות או עד המים נספגים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להוסיף מים שנותרו, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם עד כל חלק של מים נספג לפני הוספת הבא (כ 15 דקות). מערבבים בסוכר, מלח ופלפל.