קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
לפסטה Puttanesca נדרשות כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 29 גרם חלבון , 31 גרם שומן , ובסך הכל 646 קלוריות . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פילה אנשובי שטוח, חסה רדיקיו, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 31 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון של 96% , המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמוPastan alla puttanesca {literally whore's style pasta} , Pasta Puttanesca ו- Pasta Puttanesca .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים שמן, שום, אנשובי ופלפל כתוש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מטגנים את התערובת עד שהאנשובי נמס לשמן ומתמוסס לחלוטין והשום רך, כ-3 דקות: המטבח שלך מעולם לא הריח כל כך טוב!
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
4
מוסיפים זיתים, צלפים, עגבניות, פלפל שחור ופטרוזיליה. מביאים את הרוטב לבעבוע, מנמיכים את האש ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
לזרוק רוטב עם פסטה מבושלת. העבירו לחם וגבינה לשולחן והגישו עם סלט ירוקים מרירים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מערבבים את הירוקים בקערת סלט. סוחטים מיץ מלימון אחד על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מטפטפים את הסלט בשמן זית כתית מעולה. זורקים את הסלט ומתבלים את הסלט במלח ופלפל. מסדרים סלט בצלחות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
מקשטים צלחות בזיתים שחורים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)

מרכיבים

1-2 כפות שמן זית כתית מעולהtinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained1-2 כפות שמן זית כתית מעולהtinned flat anchovy fillets, drainedtinned flat anchovy fillets, drained80פלפל האבנרו(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס(על 2 חבילות) עלי ארוגולה, קצוץ גס411פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות907פלפל האבנרועגבניות מרוסקות בסגנון גושיעגבניות מרוסקות בסגנון גושי3קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס4קצת קישואים קצוציםמלח גס ופלפל שחורמלח גס ופלפל שחור454פלפל האבנרוספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)ספגטי, מבושל אל דנטה (עם ביס)4קצת קישואים קצוציםלחם פריך, לניקוילחם פריך, לניקוי15פלפל האבנרו(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ(כמה חופנים) פטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1ראשחסה צנונית, קצוצה בצפיפותחסה צנונית, קצוצה בצפיפות4קצת קישואים קצוציםשמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלישמן נרפא זיתים שחורים, לקישוט, אופציונלי20שמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גסשמן נרפא זיתים שחורים, סדוק הרחק בור וקצוץ גס2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, למעיילשמן זית כתית מעולה, למעייל2קרום: פירורי קרקר גרהם(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה(2 מסתובב במחבת) שמן זית כתית אקסטרה4קצת קישואים קצוציםפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונליפרמזן מגורר רג'יאנו או רומנו, למסירה, אופציונלי9קצת קישואים קצוציםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש51פלפל האבנרו(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס(על 1 צרור) עלי גרגיר הנחלים, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-40 דולר.
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
Il Molino di Grace Chianti Classico Riserva
זר מורכב וחריף מאוד המזכיר פירות אדומים, ריבת דובדבנים, פלפל לבן; אדמתיות שופעת מאושרת על החיך המלא, העשיר, המשיי והמתמשך.