פסטה פטריות
פסטה פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. אם יש לכם מלח, אטריות ביצים, פטריות כפתור מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), ו פסטה קון Champiñones (פסטה עם רוטב פטריות).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אטריות מבשלות, משלבות שמן וקמח בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-גבוה; לטגן 1 דקה.
להוסיף פטריות; לטגן 2 דקות.
מוסיפים מרק, יין, מיץ ומלח; מבשלים 8 דקות או עד שהרוטב סמיך מעט.
להוסיף פסטה; לזרוק מעיל. מערבבים בגבינה.