פסטה קישואים קרבונרה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו להכין קישואים פסטה Carbonaran בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. 454 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו בצל, פרושוטו, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פסטה קרבונרה עם אטריות קישואים, ביצים ירוקות ובשר חזיר: פסטה קרבונרה עם קישואים ופרושוטו פריך, ו קישואים קרבונרה.
הוראות
מחממים את מי בישול הפסטה: לבשל את הפסטה, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. מלח את המים (כף אחת של מלח עבור 2 ליטרים של מים).
חום פרושוטו: כמו המים עבור הפסטה הוא חימום, להכין ירקות וחום שמן זית וחמאה על בינוני גבוה במחבת sauté גדול.
עבודה בקבוצות, להניח חתיכות פרושוטו פרוסות במחבת. מטגנים בעדינות על שני הצדדים עד רק משחימים קלות (לא יותר מדקה, סביר יותר 30 שניות בכל צד, prosciutto הוא דק מאוד), להסיר מחבת עם מלקחיים או כפית מחוררת צלחת מצופה נייר לניקוז.
לאחר קרירות, קרע לחתיכות בגודל ביס. שמור שמן במחבת.
מוסיפים פסטה למים מלוחים רותחים. הפסטה צריכה לקחת בערך 10-12 דקות לבשל עד אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק), וזה רק על כמות הזמן הנכונה תצטרך לבשל את הירקות. מבשלים עם רתיחה מתגלגלת, חשוף.
בצל מטוגן, שום, קיץ סקווש: בעוד הפסטה מתבשלת, מוסיפים את הבצל, השום, וקיץ סקווש למחבת הסוטא שבה השתמשתם לבשל את הפרושוטו. החום צריך להיות בינוני גבוה.
מערבבים את הירקות כך שהם כולם מצופים בשמן מהמחבת, ולאחר מכן להפיץ אותם במחבת, בנדיבות מלח ופלפל אותם. מבשלים עד שהם רק משחימים קלות, ערבוב רק מדי פעם.
מקציפים את הביצים, מוסיפים פרמזן וגרידת לימון: בקערה בינונית, מכים את הביצים ומערבבים בפרמזן מגורר וגרידת לימון.
מוסיפים פסטה מבושלת לירקות, מערבבים בתערובת ביצים: כאשר הפסטה מוכנה, שומרים 1/2 כוס של נוזל הבישול, ואז מנקזים את הפסטה.
מוסיף את הפסטה לסקווש ובצל (או להוסיף את הירקות לפסטה, בהתאם לגודל של המחבתות שלך).
יוצקים את הביצה, פרמזן, תערובת לימון גרידת על תערובת הפסטה ומערבבים במהירות עם כף עץ. החום מן הפסטה יהיה מספיק לבשל את הביצים.
להוסיף קצת של מי בישול פסטה שמורות אם זה נראה קצת יבש. מערבבים את פרושוטו ובזיליקום.
מקשטים עם יותר בזיליקום ופרמזן מגורר.