פסטו בסגנון טקסס עם בשר חזיר Tenderloin ואורז ספרדי
המתכון בסגנון טקסס פסטו עם בשר חזיר Tenderloin ואורז ספרדי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. מנה אחת מכילה עד 64 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1052 קלוריות. אתה מקבל תבלין שמגיש 4. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הפלפל, שמן הזית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו אורז ספרדי בסגנון טקסס, בשר חזיר מזוקק בסגנון ספרדי, ו אורז ושעועית, בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הפסטו על ידי שילוב של כל החומרים במעבד מזון מיזוג טוב. להפריש עד מוכן לשימוש.
כדי להכין את האורז הספרדי, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מטגנים את הבצלים, הפלפלים והשום ומבשלים כ-5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף והאורז לסיר ומערבבים בעדינות. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במחבת חמה, צורבים את כל בשר החזיר כדי לאטום את המיצים ולסיים לבשל בתנור במשך 30 עד 45 דקות. כאשר מוכן, לחתוך נגד גרגר של בשר לשרת.
כדי צלחת, מניחים כפית של אורז על צלחת, העליון עם פרוסות של בשר חזיר tenderloin, ו לטפטף חלק פסטו על גבי חזיר.