קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

פסטת עניבת פרפר עם ברוקולי ותפוחי אדמה

פסטת עניבת פרפר עם ברוקולי ותפוחי אדמה
פסטת עניבת פרפר עם ברוקולי ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כרישה, תפוחי אדמה, ברוקולי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה עם פסטו, ברוקולי ותפוחי אדמה, פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, ו ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות, ואז מוסיפים את הברוקולי והפסטה ומבשלים כשתווית הפסטה מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
פסטהפסטה
3
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להוסיף את הכרישה, 1 1/2 כפיות מלח, ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
כרישהכרישה
מלחמלח
5
שים את החסה במסננת. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה, ברוקולי ותפוחי אדמה על החסה כדי לנבול אותו. החזירו את הפסטה והירקות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
חסהחסה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
6
מוסיפים את הכרישות לסיר ומערבבים מספיק ממי הבישול השמורים כדי להרטיב. מערבבים את הגבינות ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם יותר פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
כרישהכרישה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
צילום אנטוניס אכילאוס