מוסיפים עגבניות, זיתים, צנוברים, צימוקים, צלפים, שום ורוטב פלפל.מבשלים 5 דקות על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם.רוטב כפית על דגים, מכסים בנייר כסף, ואופים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה