פפילוט של בס מפוספס עם עשבי תיבול ואיולי מהיר דורש כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 603 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-41 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בס מפוספס, חלמונים, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב ופסקטרי. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70%. פפילוט של בס פסים עם עשבי תיבול ואיולי מהיר, באס פסים אנד פפילוט, ובס פסים פראי אנד פפילוט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מסדרים 2 מדפים בתנור במרחק סביר אחד מהשני. הדג העטוף בנייר כסף יצטרך קצת מקום להתנפח ולהתרחב תוך כדי בישול. עדיף לסדר מחדש את מדפי התנור כשהתנור עדיין לא חם. מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
אופים את תפוחי האדמה עד לריכוך, כ-45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מורחים יריעת נייר כסף באורך 2 רגל על משטח שטוח כש-1/2 ממנו תלוי על השיש לפניכם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
שים את הדג, עם העור כלפי מטה, אופקית, על נייר הכסף ליד קצה הדלפק ומשאיר בערך 1 1/2 אינץ' של נייר כסף משני הצדדים. מתבלים את צד הבשר של הדג במלח ופלפל, לפי הטעם, ומפזרים מעט שמיר, פטרוזיליה וכמה פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
6
מטפטפים על הדג כ-2 כפות שמן. מקפלים את נייר הכסף בחזרה על הדג ומקפלים פנימה את דפנות נייר הכסף פעמיים. השאר קצת אוויר בחבילה, גלגל את החלק העליון של נייר הכסף למטה פעמיים ותאסף את החלק העליון כדי ליצור חלון, השאר בערך 6 עד 8 אינץ' בין הדג לחלק העליון. זה צריך להיראות כמו חבילה קטנה, עם כל הצדדים אטומים. צריך להישאר מספיק מקום מסביב לדג כדי לאפשר לאדים להצטבר תוך כדי בישול, וליצור מעטפה מנופחת מסביב לדג. חזור על הפעולה עם 3 נתחי הדג הנותרים.
מוסיפים את החלמונים ומקציפים לתערובת. כאשר תפוח האדמה מבושל לחלוטין ועדיין חם, מניחים אותו על משטח ישר ופורצים אותו לאורכו. השתמשו בכף כדי לגרוף את הבשר, בסך הכל כ-3 עד 4 כפות, והוסיפו אותו למעבד. דופק לשילוב. כשהמעבד פועל, מוסיפים באיטיות את 1/2 כוס שמן הזית, דרך הפתח בחלק העליון, בזרם קבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
9
מוסיפים את הסוכר ומיץ הליים ופולסים לשילוב. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלות
מיץ לימון, אופציונלי
10
בעזרת 2 ניירות אפייה, שמים 2 ממעטפות נייר הכסף על כל דף ומוסיפים מעט מים לתחתית התבנית. מים אלה ייצרו אדים נוספים בתנור בזמן שהדג מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים את ניירות האפייה על 2 מדפי התנור ואופים, ללא הפרעה, עד שהמעטפות מתחילות להתנפח, כ-12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
מוציאים מהתנור ומעבירים מיד ל-4 צלחות ארוחת ערב. להגשה שוברים את נייר הכסף ומטפטפים את האיולי.
מרכיבים שתצטרך
איולי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
בס פסים עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.