קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

פפרדלה עם חזיר בר ראגו

פפרדלה עם חזיר בר ראגו
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פפרדלה עם חזיר בר ראגו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רסק אנשובי, מתכון בצק פסטה בסיסי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פפרדלה עם חזיר בר ראגו, חזיר בר פפרדלה, ו גרגנלי עם חזיר בר ראגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד של 6 עד 8 ליטר, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד מרכך וחום בהיר (כ -12 עד 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים את ממרח האנשובי, פתיתי צ ' ילי, רוזמרין, יין אדום ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ושופכים לתערובת רוטב העגבניות. חזור לרתיחה נמוכה יותר ומבשלים 90 דקות. הבשר צריך להיות מתפרק עם נקב של מזלג. אפשר להתקרר 10 דקות. במעבד מזון, בקושי דופק מצקות 4 אונקיה של תערובת בשר עד "תבשיל" דומה רוטב בשר. בדוק תיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
משחת אנשובימשחת אנשובי
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מצקתמצקת
4
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים את הסמרטוט בסיר ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
זרוק את הפפרדלה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד רך עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
מסננים את הפסטה במסננת מעל הכיור ויוצקים לראגו. לזרוק בעדינות מעיל לשפוך לתוך קערה חמה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
15
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםמשחת אנשובימשחת אנשובי2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1smallsגזר, לחתוך לקוביות 1/8 אינץגזר, לחתוך לקוביות 1/8 אינץ1(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץסלרי, לחתוך לפרוסות עבות 1/8 אינץ1גבינת פרמזן מגוררתפתיתי צ'ילי חמיםפתיתי צ'ילי חמים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש4(חלקית &)(חלקית &)591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח1אוראו ממולאים כפוליםעלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים3קרום: פירורי קרקר גרהםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/8 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/8 אינץ1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ1מתכון בצק פסטה בסיסי, מגולגל להגדרה הדק ביותר וחותכים סרטים רחבים 1 אינץמתכון בצק פסטה בסיסי, מגולגל להגדרה הדק ביותר וחותכים סרטים רחבים 1 אינץ6קצת קישואים קצוציםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות בסיסירוטב עגבניות בסיסי227פלפל האבנרוכתף חזיר בר טרי (עשוי להחליף כבש או בשר צבי) לחתוך לקוביות 1 אינץכתף חזיר בר טרי (עשוי להחליף כבש או בשר צבי) לחתוך לקוביות 1 אינץ