פפרדלה עם רוטב בשר חריף
פפרדלה עם רוטב בשר חריף עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה מ realsimple.com יש 24 אוהדים. אם יש לך בשר בקר טחון, שום, פפרדלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פפרדלה עם יין אדום ובשר ראגו, פפרדלה עם בשר מבושל איטי מדהים, ו דלעת ספגטי ברוטב בשר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
לנקז ולהחזיר אותו לסיר.בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, שוברים אותו בכפית, עד להשחמה, 4 עד 5 דקות.מערבבים את השום,אנשובי, פלפל אדום, מלח כפית, ופלפל שחור כפית.
מוסיפים את העגבניות והיין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, 8 עד 10 דקות.זרוק את הפסטה עם הרוטב וכוס הפרמזן.
מפזרים את הפרמזן שנותר לפני ההגשה.