Pfeffernüsse יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 72 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, ביצים, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Pfeffernusse, Pfeffernusse עוגיות, ו פפרנוס-טראפלס אגוזים חריפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח 1/2 כוס חמאה והסוכר החום עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים ומכים עד חלקה. בקערה קטנה, מערבבים סודה לשתייה ב 1 כף מים חמים עד מומס; להכות לתוך תערובת חמאה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים לתערובת חמאה, מערבבים לערבב, ואז מכים עד מעורבב היטב. מערבבים בפקאנים וסיטרון.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
Citron
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
5
מחלקים את הבצק לחצי ומעצבים כל חלק ללוג באורך של כ-11 אינץ 'וקוטר של 1/2 אינץ'. לעטוף יומני בנפרד בנייר שעווה להקפיא עד המשרד מספיק כדי לחתוך, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
לפתוח בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
חותכים יומני רוחץ לתוך 1/4-אינץ 'עבה סיבובים במקום על 1 אינץ' בנפרד על חמאה 12 - ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 350 עד להשחמה קלה, 8 עד 12 דקות; אם אפיית שני סדינים בבת אחת בתנור אחד, לעבור את עמדותיהם באמצע הדרך באמצעות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 5 דקות, ולאחר מכן השתמש במרית רחבה כדי להעביר למדפים כדי להתקרר לחלוטין.