קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles

פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles
פצפוצי שוקולד ומנטה Crackles עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. סעו לחנות וקחו ביצים, אבקת סוכר, סוכריות מנטה עם פסים אדומים ולבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד מנטה קראנץ, ו עוגיות שוקולד מנטה קראנץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר גדול כבד. מערבבים על אש נמוכה עד השוקולדים להמיס תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מערבבים סוכריות מנטה מרוסקות דק 6 1/2 כפות סוכר. תערובת מגניב לפושר, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
לטאטא ביצים לתוך תערובת שוקולד, 1 בכל פעם, ואז לטאטא תמצית וניל מנטה לחלץ.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
לטאטא תערובת קמח, ואז שוקולד צ ' יפס לתערובת שוקולד. מכסים את הבלילה וצינה עד המשרד מספיק כדי לעצב, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
עמדת מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 325°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות 1 כף נדיבה עבור כל עוגייה, בצק רול בין כפות לחות לכדורים בקוטר 1/4 אינץ', ולאחר מכן לארגן על גיליונות אפייה מוכנים, המרווח 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד נפוח סדוק על גבי אבל עדיין רך לגעת במרכז, על 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בואו לעמוד על גיליונות 5 דקות. לחץ על סוכריות מנטה מרוסקות על גבי צמרות של עוגיות או מפזרים אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
10
העברה למדפים; מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה במקרר.)