אם ברצונך להוסיף עוד מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגות פרובנס יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. אם יש לכם פלפלים, בצל, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. גזר Provencal, מרינדה פרובנס, ו אספרגוס Provencal דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים התנור למאוורר 200c / קונבנציונאלי 220c / גז
חותכים לשלושה, ואז במחצית לעשות שישה מלבנים, ולהעביר לתבנית אפייה. זין בכל רחבי עם מזלג, מברשת עם ביצה קצת מוכה ומפזרים חצי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים במשך 12-15 דקות עד הזהב חיוור, ולאחר מכן לחץ על המאפים למטה בקלילות כדי לשטח מעט ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת קטנה, מוסיפים את הבצל ואת הקורנית הנותרת ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים בעדינות רבה, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ -30 דקות עד הבצלים מתרככים לחלוטין אבל לא צבעוניים.
להעביר צלחת, לטפטף עם קצת יותר שמן זית ולהוסיף את השום. מערבבים בעדינות ולהשאיר להתקרר. (עד לנקודה זו, הכל יכול להיות מוכן עד יום קדימה. לעטוף את המאפה בנייר כסף, לכסות את הירקות ולאחסן במקרר.)
עד שעה לפני ההגשה, להגדיר את המלבנים מאפה על תבנית אפייה להפיץ כל אחד עם שכבה דקה של בצל. מסדרים את הפלפלים הצהובים, חציל ועגבניות על גבי. מתבלים במלח ופלפל, טפטוף עם מעט שמן בזיליקום ואופים במשך 5-8 דקות עד שהתחממו. כדי לשרת, להעביר צלחות הגשה וערימה קומץ קטן של רקטות בצד.
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.