קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פרוסות דלעת בלוט

פרוסות דלעת בלוט
צריך ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ותוספת ידידותית לפודמפ? פרוסות דלעת בלוט יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו דלעת בלוט, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. נסו פרוסות דלעת בלוט אפויות עם סוכר חום ופקאן, פרוסות דלעת בלוט אפויות עם סוכר חום ופקאן, ו פרוסות בלוט לימוני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים סקווש לחצי לאורכו; להסיר ולזרוק זרעים קרום.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים כל חצי לרוחב ל-1/2 אינץ'. פרוסות; להשליך קצוות.
3
מניחים פרוסות בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
שלב סירופ וחמאה; יוצקים מעל דלעת.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
סכין קילוףסכין קילוף
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
מפזרים אגוזי פקאן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
7
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 40-45 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)