פרופיטרולים אגוזי לוז עם גבינה כחולה וענבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פרופיטרולים אגוזי לוז עם גבינה כחולה וענבים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינה, מסקרפונה, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ענבים אגוז וגבינה כחולה, סלט עוף עם גבינה כחולה וענבים, ו מתכון ענבים עם גבינה כחולה ואפרסקים.
הוראות
מחממים את התנור ל-375 וממקמים מדפים בשלישים העליונים והאמצעיים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגה וטוסט במשך כ -12 דקות, עד האגוזים ריחניים והעורות שלפוחיות.
להעביר את האגוזים למגבת מטבח נקייה ולשפשף במרץ כדי להסיר את העורות.
תן לאגוזי הלוז להתקרר לחלוטין.
מעבירים את אגוזי לוז למעבד מזון וטוחנים אותם דק.
בסיר גדול, לשלב את החלב עם החמאה, Frangelico, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים את הקמח ו 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של אגוזי לוז הקרקע ומערבבים עם כף עץ עד צורות מסה. להחזיר את הסיר לחום מתון לבשל את הבצק, ערבוב, במשך 1 דקה.
להעביר את הבצק לקערה בינונית ולתת לו להתקרר במשך 2 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הביצים אחד בכל פעם, להכות היטב בין תוספות.
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה 1/2 אינץ ' רגיל. צינור 1-inch תלוליות של הבצק על דפי אפייה מוכנים, על 1 אינץ ' זה מזה.
מברשת את צמרות עם ביצה לשטוף ומפזרים עם אגוזי לוז הקרקע הנותרים.
אופים במשך כ 25 דקות, עד פחזניות הם נפוחים וזהב; להעביר את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה. לתקוע חור בצד של כל נשיפה לשחרר את האדים.
תן לפחזניות להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, הכה את הגבינה הכחולה עם מסקרפונה ושמנת כבדה במהירות בינונית עד המשרד ורך. באמצעות סכין משונן, לפצל כל נשיפה אופקית ולהסיר כל מרכזי בצק עם כף. למלא כל נשיפה עם 1/2 כף של גבינת שמנת כחולה ולהחליף את צמרות.
מעבירים למגש ומגישים עם הענבים.