קושימומחה
מוכן ב1 ש, 24 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

פריחת לימון

פריחת לימון
צריך מתאבן חלב חינם? פריחת לימון יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. 86 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון, תערובת פודינג לימון מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. נסו פריחת ביצה, פריחת שמש, ו פריחת האביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תרסיס מיניאטורי מאפינס קופסאות עם שמן צמחי תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
3
שלב את תערובת העוגה, תערובת פודינג, ביצים ושמן להתמזג היטב עם מיקסר חשמלי עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים כמות קטנה של הבלילה, מילוי כל מאפין חצי הדרך.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
5
אופים במשך 12 דקות. הפעל על מגבת תה
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כדי להפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מוסיפים את מיץ הלימון, גרידה, שמן, ו 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מערבבים עם כף עד חלקה.
9
עם אצבעות, לטבול את העוגות לתוך זיגוג בזמן שהם עדיין חמים, מכסה כמה שיותר העוגה ככל האפשר, או כפית את זיגוג על העוגות החמות, הופך אותם מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
מניחים על מדפים חוט עם נייר שעווה מתחת לתפוס כל טיפות.
11
בואו הזיגוג להגדיר ביסודיות, על 1 שעה, לפני אחסון במיכלים עם מכסים הדוקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן