Fritto Misto עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . אם יש לך שמן canolan, מלח ופלפל, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Fritto Misto, Fritto Misto, ו Fritto Misto.
הוראות
1
במחבת רדודה גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד רשם מדחום 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מעבירים קמח לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מפזרים את כל פירות הים בנדיבות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות והחזרת שמן ל 350 ° F בין קבוצות, לדלות פירות ים בקמח, רועד כדי להסיר עודף, ומטגנים עד הזהב מבושל דרך, כ 20 שניות לכל צד עבור דגים וחסילונים שלמים, 15 שניות לכל צד עבור צדפות וקלמרי. באמצעות כף מחוררת, להסיר כמו לעשות לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר