קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה תרד ופטריות

פריטטה תרד ופטריות
אם יש לכם גבינת ריקוטה חלקית, תרד, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו פריטטה פטריות תרד, פריטטה ביצה לבן תרד ופטריות, ו פריטטה תרד פטריות בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כל החומרים עד מעורבב היטב. לרסס צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול ולמלא בתערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
3
אופים במשך 30 דקות, או עד השחמה ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
4
בואו מגניב במשך 20 דקות, לחתוך טריזים ומגישים.