קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

פריטטת חלבון ביצה

פריטטת חלבון ביצה
Frittatan חלבון ביצה הוא מתכון נטול גלוטן וראשוני עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל חריף, פטריות, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם Pittata - Pizza Frittata , אספרגוס ואסיאגו פריטטה , ופריטטה אספרגוס פרמזן .

הוראות

1
ב-10 אינץ'. מחבת חסינת תנור, מטגנים את הפטריות, הבצל, הפלפל האדום, הפלפל הירוק, המלח, האורגנו והפלפל בשמן עד שהירקות רכים. מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף; יוצקים למחבת. מבשלים 3 דקות על אש בינונית-נמוכה או עד שתפוח ושחמה קלה בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהחלבונים מתייצבים. משחררים את הקצוות והתחתית של הפריטטה בעזרת מרית גומי. הופכים על צלחת הגשה; לחתוך לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים מיד.