פריטטת חלבון ביצה
Frittatan חלבון ביצה הוא מתכון נטול גלוטן וראשוני עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל חריף, פטריות, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם Pittata - Pizza Frittata , אספרגוס ואסיאגו פריטטה , ופריטטה אספרגוס פרמזן .
הוראות
ב-10 אינץ'. מחבת חסינת תנור, מטגנים את הפטריות, הבצל, הפלפל האדום, הפלפל הירוק, המלח, האורגנו והפלפל בשמן עד שהירקות רכים. מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף; יוצקים למחבת. מבשלים 3 דקות על אש בינונית-נמוכה או עד שתפוח ושחמה קלה בתחתית.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 8-10 דקות או עד שהחלבונים מתייצבים. משחררים את הקצוות והתחתית של הפריטטה בעזרת מרית גומי. הופכים על צלחת הגשה; לחתוך לארבעה טריזים.