פריטר תירס פריך
פריטר תירס פריך יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בצל ירוק, תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פריטר תירס פריך, תירס מת ' י Pakoda-תירס חילבה משאיר Fritters-תירס מתוק s, ו Sweetlife תירס פלאפל Fritters ותירס קאיין (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע.
מניחים מיכל גדול על מגבת לחה. מקפלים מגבת נייר לרבעים ומניחים אותו בתוך המיכל. עימדו אוזן אחת של תירס על מגבת הנייר, והשתמשו בגבעול כידית. באמצעות סכין קילוף, לחתוך כלפי מטה, לתת את הגרעינים ליפול לתוך המיכל. לסובב את קלח ולהמשיך עד כל הגרעינים הוסרו; להגדיר את קלח בצד. חזור עם התירס שנותר (תצטרך 2 כוסות של גרעינים; שמור כל תוספת לשימוש אחר). זרוק את מגבת הנייר. באמצעות החלק האחורי של הסכין, לגרד את הקורים כדי לחלץ את הנוזל חלבי, הוספת אותו לקערה עם הגרעינים; להשליך את הקורים. תניח את הגרעינים בצד.
לטאטא את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח, קאיין יחד בקערה גדולה עד בשילוב.
לטאטא את החלב והביצה יחד בקערה קטנה עד בשילוב, להוסיף אותם לתערובת הקמח, ומערבבים עד בשילוב. מערבבים את התירס ואת הבצל הירוק עד מעורב באופן שווה; להפריש.
יוצקים את השמן לתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה ומחממים על חום בינוני-גבוה עד שטמפרטורת השמן רושמת 182° על מדחום לטיגון עמוק/ממתק. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, בזהירות טיפה 5 כפות ערמות של הבלילה תירס לתוכו. פריי, הופך מדי פעם, עד חום זהוב כהה בכל רחבי, על 4 דקות. היזהר מאוד, כמו כמה גרעינים תירס עלול פופ, גרימת שמן חם להתזה. באמצעות כפית מחוררת או skimmer עכביש, להעביר את כיסונים על מתלה חוט על תבנית האפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם. השתמש בכף מחוררת או עכביש כדי לרחף ולהשליך כל פיסות של fritter שנותר בסיר. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים מיד עם רוטב טרטר לטבילה.