פריך אגס קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פריך אגס קלאסי. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגסים, חמאה, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. מתכונים דומים: פריך תפוחים קלאסי, פריך תפוחים קלאסי, ו פריך תפוחים קלאסי.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר או 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל, סוכר חום, 1/2 קמח כוס, 1 כפית ג ' ינג ' ר מגובש, וקינמון. מערבבים את החמאה עד התערובת מתפוררת עם גושים בגודל אפונה. תניח בצד.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הסוכר הלבן, 2 כפות קמח ו 2 כפיות של זנגביל מגובש.
מוסיפים את האגסים החתוכים, וזורקים כדי להתמזג.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
מורחים עם ציפוי שיבולת שועל.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד אגסים רכים ציפוי הוא חום זהוב. מגניב מעט לפני ההגשה עם גלידת וניל.