קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריכיות חמוציות מיובשות

פריכיות חמוציות מיובשות
פריך חמוציות מיובש אגס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון, קמח, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תפוח, אגס ואוכמניות מיובשות פריך, פריך אגס עם דובדבנים יבשים, ו פריך אגס מיובש-Custard Cherry (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°; ערפל 11 על 7 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
הפוך ציפוי: במעבד מזון, דופק את ששת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים חמאה; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
הפוך מילוי: בקערה, לזרוק יחד את כל החומרים מילוי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
העברה למחבת; להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים תערובת ציפוי על פירות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
מניחים מחבת על תבנית אפייה ואופים עד העליון הוא זהב, כ 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מחבת להתקרר על מתלה תיל במשך 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'